GIH-kampen 2017

VIKTIG INFO GIH-KAMPEN!!!!! SAMLING: 04:45 BUSSEN GÅR 05:00! EXTREMT VIKTIGT ATT VARA I TID!! ANNARS MISSAR NI FESTEN. 2 upphämtningsplatser: 1) Musikhögskolan ovanför G-huset. 2) Fredsgatan 3 (utanför butiken myrorna på stan) Vid ankomst: Frukost 08-08.45 Första grenarna startar 09.00 Lunch ansvarar man för själv, finns foodtruck mellan 11-14 på plats annars finns annan köpmat […]

Read more
Imorgon smäller det!

Äntligen är det dags för val inför nästa verksamhetsår – efter 3 veckor av nomineringsperiod är det dags att bestämma vilka som ska få sitta i GIHs styrelse nästa år!  Vi möts kl 15.00 i HSG där vi bjuder på mellanmål och fika!  Ta med alla era vänner och kom! 

Read more
Sektionsmöte

Den 12 april 12.10 är det sektionsmöte för våra medlemmar. Det är det sista för i år och vi kommer gå igenom information om FUM, namnbyte och information om GIH-kampen! Vi ses i sal G117!

Read more
Nomineringsperiod

Nu är nomineringsperioden för styrelsen till nästa verksamhetsår öppen! Är du intresserad eller vet någon som skulle passa som handen i handsken i styrelsen nästa år – så skicka en nominering till gih.valnamnd@gmail.com Och skriv en liten motivering!

Read more