Klicka på bilden för att komma till Örebro kårhus hemsida.

Kåren är en restaurang, mysig oas och arbetsplats. Huset och Kafé Kåren är öppen alla vardagar under terminen och erbjuder sittplatser för umgänge och studier, billigt kaffe, fika och lunch. Timebeer är ett begrepp som för många är välkänt på campus och det är vår populära torsdagspub där öl och cider kostar klockslaget, från 16:00 till sent. På Fredagsklubben dansar du in helgen på våra heta dansgolv. Hos oss anordnas också många sittningar och andra bokningar, bara fantasin sätter gränserna!

Kårens olika verksamheter drivs av ideellt engagerade studenter vid universitetet. Dessa ovärderliga insatser gör det möjligt att varje dag erbjuda campus billigaste kaffe, prisvärda luncher och en nattklubb utöver det vanliga.

För att Kårhuset ska kunna finnas idag och imorgon behövs det engagemang från studenter på campus, det är ett föränderligt arbete med möjlighet till personlig utveckling. Det är ett utmärkt sätt att träffa nya människor och få nya erfarenheter på ett roligt sätt! Varje vecka tillkommer nya studenter från alla olika sektioner som ställer upp och jobbar, och vi hoppas på att vi blir ännu fler!

Örebro Kårhus är ett dotterbolag till Örebro Studentkår, som i sin tur ägs av kårmedlemmar vid Örebro Universitet. Studentkåren köpte Kårhuset 2012 och startade verksamheten 1 mars, än idag drivs verksamheten med mottot ”Av studenter, för studenter”.