Information om introduktionen

GIH är den orangea sektionen och står för Gymnastik Idrott och Hälsa. Ska du till hösten läsa MSR (Management in Sport and Recreation), tränarprogrammet, ämneslärarprogrammet (idrott och hälsa som första eller andra ämne), masterprogrammet idrott med inriktning mot fysiologi och medicin eller en fristående kurs inom idrottsvetenskap är du mer än välkommen att gå med i GIH-sektionen och vara med på introduktionen.

GIH är känt för sin gemenskap och trygghet. Vi är en liten sektion med ett stort GIH-hjärta. Eftersom vi är en liten sektion där många personer har liknande intressen så känner de flesta varandra vilket utgör en gemenskap och trygghet. Utöver höstens introduktion så anordnar sektionen GIH idrottsturneringar, spontanidrott, träningstillfällen, kläddagar, fester, sittningar och en massa andra roliga aktiviteter och event under läsårets gång.

Introduktionen är ett utmärkt sätt för dig som ny student att komma in i studentlivet och lära känna både kurskompisar, andra studenter oavsett program eller termin inom sektionen och på universitet. Vi garanterar dig att du kommer få många härliga och roliga minnen för resten av livet.

Introduktionen är en fyra veckor lång period där vi kommer bjuda på ett smörgåsbord av olika aktiviteter, festligheter, utmaningar, uppdrag och vänner för livet. Huvudansvaret för introduktionen har vi generaler Hanna Persson och Simon Lundin som studerar på GIH. Vi har under våren sammansvetsat 8 kaptener och 40 faddrar som är mer än redo att få lära känna er och välkomna er till sektionen GIH, Örebro Universitet och Örebro som stad. Generaler, kaptener och faddrar är engagerade studenter som lägger sin fritid för att se till så att ni får den bästa möjliga starten på er studietid.

Under introduktionen kommer ni nystudenter att delas in i introgrupper som tävlar mot varandra i olika aktiviteter och uppdrag. Det kommer även vara sektionsöverskridande tävlingar där ett enat GIH tävlar tillsammans mot de andra sektionerna.

Vi hoppas att ni vill delta på introduktionen och vi lovar att ni inte kommer ångra er! Har ni några frågor gällande introduktionen får ni gärna fråga oss när ni vill. Ni hittar våra kontaktuppgifter HÄR

(PS. Är du sugen på att veta mer om introduktionen redan nu, kika in och följ oss på instagram: gihintroduktionen).

Stay orange så ses vi höst! /Simon Lundin och Hanna Persson