Information om introduktionen

GIH är den orangea sektionen och står för gymnastik idrott och hälsa vilken man tillhör om man läser antingen MSR (Management in Sport and Recreation), Tränarprogrammet, ämneslärare (med idrott och hälsa som ett ämne) eller masterprogrammet idrott med inriktning mot fysiologi och medicin. Då GIH är en liten sektion där många har liknande intressen så känner de flesta varandra. Detta har gjort att GIH-sektionen är känd för sin gemenskap och trygghet. Förutom höstintroduktionen så anordnas det fester, finsittningar, idrottsturneringar mm under läsåren man studerar på Örebro universitet.

Om man ska läsa på universitet så tycker vi att man ska skapa så många härliga och roliga minnen som möjligt och något som vi garanterar kommer ge dig minnen för livet är om du deltar i Sveriges bästa introduktion! Det är ett utmärkt sätt för dig att komma in som nystudent och lära känna både andra på sektionen (oavsett klass eller termin), men även andra studenter på universitetet.

Introduktionen är en fyra veckor lång period där du kommer bli bjuden på aktiviteter, festligheter, utmaningar, vänner för livet, uppdrag – ja, allt du kan tänka dig helt enkelt! Huvudansvarig för introduktionen är GIH-sektionens generaler Linnéa Jansson och Martin Bröms och till sin hjälp har de sina kaptener, vice kaptener och faddrar. Detta är alltså engagerade studenter som lägger sin fritid för att se till att nystudenterna får en bra start på sin studietid. Under introduktionen delas ni in i grupper som tävlar mot varandra i kampen om årets introgrupp, men under de större evenemangen så är GIH enat och tävlar tillsammans mot de andra sektionerna för att visa vilka som äger skolan!

Vi hoppas att ni vill vara med och vi lovar att ni inte kommer ångra er! Har ni några frågor går det att hitta våra kontaktuppgifter här.

Stay orange så ses vi höst! /Jansson & Bröms