GIH är den orangea sektionen och står för Gymnastik Idrott och Hälsa. Ska du till hösten läsa Sportmanagement, Tränarprogrammet, Ämneslärarprogrammet (idrott och hälsa som första eller andra ämne), Masterprogrammet idrott med inriktning mot fysiologi och medicin eller en fristående kurs inom idrottsvetenskap är du mer än välkommen att gå med i GIH-sektionen.

GIH är känt för sin gemenskap och trygghet. Vi är en liten sektion med ett stort GIH-hjärta. Eftersom vi är en liten sektion där många personer har liknande intressen så känner de flesta varandra vilket utgör en gemenskap och trygghet. Sektionen GIH arrangerar flera gånger per år idrottsturneringar, spontanidrott, träningstillfällen, kläddagar, fester, sittningar och en massa andra roliga aktiviteter och event under läsårets gång.

Intro HT22 blev en succé! 
Vi har nu planerat en fullspäckad  introduktion med massor av roliga aktiviteter i sann GIH-anda även för HT23. Något man absolut inte vill missa! 

Introduktionen är till för att lära känna båda gamla som nya GIH:are och få en så bra start som möjligt på Örebro Universitet. Vi välkomnar dig till den orangea kårsektionen.

Terminsstarten är måndagen den 28/8, men vi i GIH kommer att smygstarta igång med introduktionen redan på torsdagen den 24/8. Om du inte kan närvara från introduktionens början så är det inga problem att ansluta när som helst under introduktionen

För att delta i GIHs introduktion så behöver du köpa ett medlemskap i Örebro studentkår och ett så kallat intropass. Medlemskapet i Örebro Studentkår kostar 250 kr för två terminer och du köper det via appen ”hitract” och mer info finns på Örebro studentkårs hemsida, du kan läsa mer om detta under fliken ”Medlemskap”- ”Bli medlem”. Glöm inte att välja GIH som kårsektion. Intropasset köper du av oss, mer information om plats och tid av försäljning av intropass hittar du på vår instagram och facebooksida. Det är även här du hittar samlad info och uppdatering om GIHs introduktion. Har du problem med att köpa medlemskap eller har några andra frågor är det bara att kontakta oss via telefon, mejl eller skriva till oss på instagram DM. 

Vi är otroligt taggade och hoppas att just du vill hänga med och delta på höstens introduktion. Vi kommer med introduktionen erbjuda dig möjligheter som att träffa vänner för livet, bekanta dig med Örebro som stad och medverka på alla roliga aktiviteter som anordnas.  Vi längtar efter att få träffa dig och introducera dig till hur det är att studera på GIH och Örebro Universitet. Tillsammans kommer vi skapa oförglömliga minnen och Sveriges bästa introduktion genom alla tider! 

För att inte missa information från oss gå med i vår facebookgrupp ”GIH introduktion HT23” och följ oss på instagram @generalerna_gih

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor som rör din första tid på universitetet tycker vi att du ska höra av er till någon av oss Linn eller Mio, dina generaler på GIH. Så hjälper vi dig!

Vi finns tillgängliga under hela sommaren.

 

LINN PALMBERG                      MIO FINNSTRÖM

Mobil: 072-5144422             Mobil: 073-6844568                                  

Gemensam mail:
gih.generalerna@gmail.com

 

 Ha det bäst så hoppas vi att vi ses i höst!
 /Linn & Mio