Bli medlem i Örebro studentkår/köpa intropåse

Bli medlem i Örebro studentkår och GIH Örebro

Att vara medlem i kårsektionen GIH lönar sig. Förutom att få delta i introduktionen som nystudent får du möjlighet att påverka din utbildning, få stöd i studieproblem, delta i fester, få hjälp med boende, ta del av medlemsexklusiva förmåner och helt enkelt få möjlighet att ta del av GIH:s grymt sköna häng!

Hur blir jag medlem?
Det är enkelt att bli medlem såvida du studerar vid Örebro universitet. Kom ihåg att bestämma dig för hur länge du vill vara medlem. Priset per termin är 175 kr och för läsår 200 kr, vilket en tjänar in otroligt fort i och med alla förmåner!

  1. Gå in på Örebro studentkårs hemsida och betala via nätet.
  2. Besök Örebro studentkårs kansli mellan 10-13 alla vardagar. Det ligger intill Kårhuset.
  3. Under introduktionen kan medlemskap lösas in på alla aktiviteter. Hör av dig till någon av generalerna.

Sektionen GIH är en del av Örebro Studentkår, vilket innebär att om du är medlem i GIH är du alltså medlem i Studentkåren. Det är inte två olika medlemskap.

Hjälp, jag blir inte registrerad till GIH!
Går du ett program som hör till GIH:s områden men har valt en kurs som ligger under en annan kårsektions områden, blir du inte medlem i GIH. Men det går självklart att ändra. Då går du bara till Örebro studentkårs kansli och begär att få byta till kärlekens sektion. Välkommen till GIH ännu en gång!

 

Intropåsen

Intropåsen är ens personliga biljett till introduktionen. Den fantastiska påsen innehåller bland annat en introbricka (som ger dig personligen fritt inträde och köföreträde till de nattklubbar vi besöker under introduktionen), ett helårsmedlemskap i Örebro Studentkår (värde 200 kronor), lite roliga rabatter och massa annat smått och gott. Intropåsen kostar 420 kronor och kan köpas av GIH:s generaler Linnéa Jansson och Martin Bröms.

Om du redan innan har köpt kårmedlemskap får du rabatt på intropåsen. Ta med dig kvitto som intygar att du redan har kårmedlemskap isåfall! Ni gör därför vår dag om ni tar med er jämna kontanter. Introbrickan ska du ha på dig på alla våra aktiviteter, och tappar du bort din får du köpa en ny för 20 kronor. Intropåsen kan köpas på alla våra aktiviteter, så missar du de första är du varmt och hjärtligt välkommen att köpa en på vilken av våra aktiviteter som än blir din första.