Bli medlem i Örebro studentkår/köpa intropåse

Bli medlem i Örebro studentkår och GIH Örebro

Att vara medlem i kårsektionen GIH lönar sig. Förutom att få delta i introduktionen som nystudent får du möjlighet att påverka din utbildning, få stöd i studieproblem, delta i fester, få hjälp med boende, ta del av medlemsexklusiva förmåner och helt enkelt få möjlighet att ta del av GIH:s grymt sköna häng!

Hur blir jag medlem?

Det är enkelt att bli medlem såvida du studerar vid Örebro universitet. Kom ihåg att bestämma dig för hur länge du vill vara medlem. Priset per termin är 200 kr (Gäller för HT19) och för två terminer är 250 kr (Gäller för HT19 & VT20), vilket du tjänar in otroligt fort i och med alla förmåner!

För att bli medlem kan du:

  • Du kan köpa ditt medlemskap på→ Örebro Studentkårs hemsida Välj “fliken” Medlemskap och fyll i ditt fullständiga personnummer eller samordningsnummer. Tryck sedan på “Sök”. Därefter får du fylla i dina uppgifter och välja vilken typ av medlemskap du önskar köpa. När köpet är genomfört behöver du ladda ner Mecenatkortet och därefter logga in. Du ska därefter ha ett medlemskap i Örebro Studentkår.
  • Besök Örebro studentkårs kansli mellan 10-13 alla vardagar. Det ligger intill Kårhuset.
  • Skulle det bli några problem med att köpa ett medlemskap? Hör av dig till någon av generalerna.Så hjälper dom dig.

Sektionen GIH är en del av Örebro Studentkår, vilket innebär att om du är medlem i GIH är du alltså medlem i Studentkåren. Det är inte två olika medlemskap.

Hjälp, jag blir inte registrerad till GIH!

Går du ett program som hör till GIH:s områden men har valt en kurs som ligger under en annan kårsektions områden, blir du inte medlem i GIH. Men det går självklart att ändra. Då går du bara till Örebro studentkårs kansli och begär att få byta till kärlekens sektion. Välkommen till GIH ännu en gång!

Intropåsen

För att delta på introduktionen behöver du vara medlem i Örebro studentkår. De bästa är att du köper medlemskapet innan smygstarten/introduktionen drar igång. Observera att du behöver visa upp kvitto/bevis på medlemskapet när ni kommer till introduktionen första gången.

Inför introduktionen kommer du också att behöva köpa en intropåse. I påsen kommer det finnas en introbricka som kommer vara din biljett genom introduktionens tre veckor. Intropåsen för GIH kostar 250 kronor och i den ingår alla aktiviteter som GIH anordnar under introt, bland annat ger den dig gratis inträde på alla klubbar och lite annat smått och gott. Intropåsen kommer du kunna köpa av oss generaler på första dagen eller vid den aktivitet du väljer att ansluta dig till. Betalningen för intropåsen kommer att ske via Bonsaiappen på plats, du kommer självklart få hjälp med detta. Introbrickan ska du ha på dig på alla våra aktiviteter, och tappar du bort din får du köpa en ny för 20 kronor.