Bli medlem i Örebro studentkår och GIH Örebro

Att vara medlem i kårsektionen GIH lönar sig. Du kan påverka din utbildning, få stöd i studieproblem, delta i fester, få hjälp med boende, ta del av medlemsexklusiva förmåner och helt enkelt få möjlighet att ta del av GIH:s grymt sköna häng!

Hur blir jag medlem?

Det är enkelt att bli medlem såvida du studerar vid Örebro universitet. Kom ihåg att bestämma dig för hur länge du vill vara medlem. Priset per termin är 200 kr (Gäller för HT23) och för två terminer är 250 kr (Gäller för HT23 & VT24), vilket du tjänar in otroligt fort i och med alla förmåner!

För att bli medlem kan du:

  • Du köper ditt medlemskap via appen ”hitract”. För mer info om priser på medlemskap, besök  Örebro Studentkårs hemsida Välj fliken ”Medlemskap” och sedan ”Bli medlem” och ladda ner appen Hitract. Medlemsskap köps sedan i appen. Du blir medlem genom att klicka på ”bli medlem” på GIHs hitract profil. Du ska därefter ha ett medlemskap i Örebro Studentkår.
  • Örebro studentkårs kansli finns tillgängliga på telefon och mejl vid frågor.
  • Skulle det bli några problem med att köpa ett medlemskap? Hör av dig till någon av generalerna. 

Sektionen GIH är en del av Örebro Studentkår, vilket innebär att om du är medlem i GIH är du alltså medlem i Örebro studentkår. Det är inte två olika medlemskap.